tiistai 20. syyskuuta 2016

Mustikka-mansikka-vadelmahillo

Lisää hilloa! Nyt mustikoista, mansikoista ja vadelmista. NAM!




1 l mustikoita
1/2 l mansikoita
1/2 l vadelmia
1 dl vettä
1/2 kg hillosokeria


Mittaa marjat ja vesi kattilaan. Kuumenna ja lisää hillosokeri sekoitellen joukkoon. Keitä n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä ja kaada tölkkeihin. Säilytä jääkaapissa. 

2 kommenttia:

  1. Oletko kokeillut tehdä puolukkahilloa palasokerin kanssa, keittämättä? Ohje löytyy Pirkan ruokasivuilta. C-vitamiini säilyy paremmin, kun ei tarvitse kuumentaa. Jollakin näyttää olevan nimipäivä tänään. Lämpimästi onnea!

    VastaaPoista
  2. En ole kokeillut. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Täytyypäs käydä katsomassa ohje ja kokeilla. Puolukoita nimittäin riittää! :) Kiitoksia paljon onnitteluista! :)

    VastaaPoista