maanantai 22. elokuuta 2016

Suklaamoussekakku



Pohja: 
200 g digestive keksejä
60 g margariinia

Murustele keksit ja sekoita niihin margariini. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Painele muruseos vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin.


Tumma suklaamousse: 
150 g tummaa suklaata
1 ps suklaakakkumoussea
2 1/2 dl maitoa

Pilko suklaa ja sulata vesihauteessa. Anna jäähtyä. Vatkaa moussejauhe maidon kanssa. Vatkaa niin kauan että moussesta tulee paksua ja kuohkeaa. Vatkaa jäähtynyt suklaa mukaan. Levitä seos keksipohjan päälle. Laita kakku jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi ennen kuin laitat vaalean suklaamoussen päälle. 

Vaalea suklaamousse:
1 ps suklaakakkumoussea
2 1/2 dl maitoa

Vatkaa moussejauhe maidon kanssa. Vatkaa niin kauan että moussesta tulee paksua ja kuohkeaa. 

Anna kakun tekeytyä jääkaapissa vähintään tunnin ennen tarjoilua. Koristele suklaalastuilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti